Suur finaal terendab: Golden State Warriors näitas võimu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State'i staarid Stephen Curry (vasakul) ja Kevin Durant vedasid meeskonna läänekonverentsi finaali.
Golden State'i staarid Stephen Curry (vasakul) ja Kevin Durant vedasid meeskonna läänekonverentsi finaali. Foto: Chris Nicoll/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA jõudis 2015. aasta meister Golden State Warriors kindlalt läänekonverentsi finaali. Nüüd seisab nii Golden State’i kui ka Cleveland Cavaliersi teel veel üks meeskond, et jõuda taas NBA finaali.

Golden State alistas viimati toimunud kohtumises 121:95 Utah JAzzi ja võitis läänekonverentsi poolfinaalseeria mängudega 4:0.

Võitjate mänguvankrit vedasid taas nende kõige nimekamad mängijad. Stephen Curry viskas parimana 30 punkti. Klay Thompson lisas 21, Kevin Durant 18 ning Draymond Green 17 silma.

Jazzi edukamad olid Gordon Hayward 25, Shelvin Mack 18 ja Dante Exum 15 punktiga.

Golden State kohtub nüüd läänekonverentsi finaalseerias Houston Rocketsi või San Antonio Spursiga. Seal on nelja kohtumise järel seis viigis 2:2.

Idakonverentsi finaali jõudnud Cleveland ootab veel samuti oma vastast. Seal on võimalikeks variantideks Boston Celtics ja Washington Wizards. Seeria seis on samuti 2:2 viigis.

Viimastel hooaegadel on NBAs kõige kõvemateks tegijateks olnud Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers ning kahe nimetatud meeskonna suurt duelli oodatakse ka tänavu.

Eelmise hooaja finaalseerias jäi peale Cleveland mängudega 4:3, üle-eelmisel aastal võitis finaali aga 4:2 Golden State.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles