Eesti purjetamistipud alustasid EMil tagasihoidlikult

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Robert Deaves

Prantsusmaal Marseille’s toimuvad Finn klassi Euroopa meistrivõistlused said alguse karmides oludes. Deniss Karpak hoiab avapäeva järel 17. positsiooni.

Esmaspäeva hommikul puhus mistraal Marseille’s kiirusega kuni 19 m/s ja sellistes tingimustes purjetajad merele ei pääsenud. Pärastlõunaks oli tuul piisavalt järele andnud, et võimaldada lõpuks võistlussõitudega alustada, kuigi ulatus iiliti endiselt kiiruseni 15 m/s.

Karpak (KST) sai avapäeva sõitudest kirja 20. ja 16. resultaadi, mis viivad ta kokkuvõttes 17. reale. Kahe sõiduvõiduga juhib võistlust britt Edward Wright.

Marseille’s algasid ka RS:X täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlused. Ingrid Puusta on esimese võistluspäeva tulemuste alusel 23. kohal.

Puusta (NYCS) ületas kiirusega 10-13 m/s puhunud põhjatuule tingimustes finišiliini 29., 12. ja 36. kohal ning on üldarvestuses 23. positsioonil. Liidriks on kõik sõidud võitnud prantslanna Helene Noesmoen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles