Kas tugevuselt neljanda liiga klubi suudab mõõnas vaevlevat Infoneti üllatada?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infonet on valitsev Eesti meister
Infonet on valitsev Eesti meister Foto: Tairo Lutter

Evald Tipneri karikavõistlustel selgub täna õhtul teine finalist, kui Lasnamäe staadionil lähevad vastamisi Eesti meister Infonet ning tugevuselt neljandas liigas mängiv (II liiga) Narva United.

Mullu Premium liiga võitnud Infonet pole kunagi varem karikavõistlustel finaali jõudnud, kuid soosikukoorem on poolfinaali eel kindlasti nende õlul.

Infonet jõudis poolfinaali pärast põnevat veerandfinaali Nõmme Kaljuga, mille Lasnamäe mehed penaltiseerias enda kasuks 5:3 kallutasid. Loos polnud halastanud neile ka varem – kaheksandikfinaalis alistati mullu oktoobris 2:1 FC Levadia. Varasemates ringides olid nad üle FC Tartust 11:0 (1/16-finaal) ja Tallinna JK Piraajast 9:0 (1/32-finaal).

Narva United alustas karikavõistluseid avaringist, kui esmalt oldi paremad FC Otepääst 2:1. 1/32-finaalis alistati võõrsil 4:1 FC Järva-Jaani ja juba järgmises ringis jäi nende teele ette Viimsi JK, kellest oldi üle penaltiseerias. 1/8-finaalis üllatas Narva meeskond võõrsil FC Flora U21 ning aprillis peetud veerandfinaalis võeti järjekordne suur võit, kui koduväljakul oldi 3:1 parem FC Kuressaarest.

Matši võitja kohtub 27. mail A. Le Coq Arenal toimuvas finaalis Tartu JK Tammekaga, kes alistas eilses poolfinaalis penaltiseerias Paide Linnameeskonna.

«Finaali jõudmiseks peame võitma veel ühe vastase ning lähenema oma eesmärgile – võita karikas! Vastane on kogenud ning alahinnata neid ei tohi...,» ütles Infoneti juhendaja Aleksandr Puštov enne kohtumist.

Narva Unitedi treeneri Andrei Bažukovi sõnum enne mängu oli lihtne: «Las tugevam võidab! Meie jaoks on suur au mängida Eesti meistri vastu. Arvestades, et mängime poolfinaalis Tipneri karikavõistlusel, siis see on meie jaoks eriti tähtis.»

Mängule antakse avavile kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles