Zidane: oleme finaalis koos Juventusega põhjusega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane tööhoos.
Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane tööhoos. Foto: Nick Potts/EMPICS Sport/Scanpix

Teist aastat järjest Meistrite liiga finaali jõudnud Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane kiitis pärast kohtumist hoolealuseid ning avaldas lootust, et vasaku jala sääremarja vigastanud Gareth Bale on finaalis platsil. 

Eriti kiitis Zidane täna Reali ainsa värava löönud Iscot. «Isco oli meie jaoks täna väga tähtis. Ta andis meile palju nagu ka Benzema ja Ronaldo,» kiitis Zidane oma hoolealuseid. Prantslane muigas, kuidas Benzema talle vastas Isco väravale tehtud eeltöö kohta. «Küsisin Benzemalt, kuidas ta seda tegi. Ta ei teadnud isegi!»

Zidane kinnitas, et Real on oma finaalikohta väärt. «Peame finaalis mängima. Oleme seal koos Juventusega põhjusega. See on olnud väga pikk teekond, aga nemad väärivad seda ning niisamuti meie. Finaal tuleb vägev!»

1998. aastal Meistrite liiga finaalis just Madridi Reali vastu Torino Juventuse särgis platsil olnud Zidane rõhutas tänavuse finaali erilisust. 

«Loomulikult on kohtumine Juventusega minu jaoks eriline. See klubi omas minu jaoks mängijana väga suurt tähtsust ning nad andsid mulle kõik. See on aga finaal ning olen Madridi Reali, oma elu klubi peatreener.»

Prantslane avaldas lootust, et 3. juunil Cardiffis peetavas finaalis saab mängida ka Gareth Bale.

«Loodetavasti saab ta õigeks ajaks terveks. Loodan, et ta on isegi varem tagasi. Meil on kolm liigamängu aega ning loodetavasti saab ta vähemalt ühes neis mängida. Tahame, et ta saaks võimalikult palju mänguaega.»

Madridi Reali pallurid jagasid oma saavutusest fotosid sotsiaalmeedias. Sergio Ramos postitas riietusruumist foto tekstiga: «Sest mitte keegi ei suuda alistada meie võidutahet.»

Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale jagasid samuti oma rõõmu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles