Gabi: Benzema geniaalne moment võttis meilt unistuse, aga me ei lõpetanud võitlust

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Football Soccer - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Vicente Calderon Stadium, Madrid, Spain - 10/5/17 Atletico Madrid's Gabi after the match  Reuters / Juan Medina Livepic
Football Soccer - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Vicente Calderon Stadium, Madrid, Spain - 10/5/17 Atletico Madrid's Gabi after the match Reuters / Juan Medina Livepic Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises Madridi Reali küll 2:1 võitnud, aga kokkuvõttes 2:4 langenud Madridi Atletico meeskond oli küll pärast kohtumist kurb, aga oma soorituse üle uhke. 

Atletico peatreener Diego Simeone rääkis võistlusjärgsel pressikonverentsil, uhkusenoot hinges.

«Ütlen, mida tunnen. Olen uhke. Arvan, et see on klubi jaoks väga edukas hooaeg. Võitsime Euroopa Liiga, superkarika, Copa del Rey. Me oleme palju kasvanud ning meil on veel väikesi samme. Olen õnnelik ja rõõmus, et oleme suutnud näidata, kes me oleme. Eelmisel nädalal saime jubeda tulemuse, kuid me uskusime, et suudame tagasi tulla. Mõned inimesed arvasid, et me peksame segast, aga me ei teinud seda. Need esimesed 30-35 minutit jäävad inimestele pikaks ajaks meelde. Calderoni maagia jääb meiega veel kauaks!»

Nii Simeone kui Atletico kapten Gabi tunnistasid, et mängu kulminatsiooniks oli Benzema uskumatu sööt, mille tulemusel Real lõi värava. 

«Arvan, et olime esimesel poolajal hiilgavad, kuid Benzema geniaalne moment võttis meilt unistuse, aga me ei lõpetanud võitlust!» sõnas Gabi. «Esimene poolaeg oli peaaegu perfektne, kuid Real kasutas ära meie esimese eksimuse, aga selliseid asju ikka juhtub. Benzema sooritus oli loomulikult briljantne.» lisas Simeone. 

Fernando Torres postitas oma Twitteri kontole aga teksti: «Selle väljaku, meeskonna ja hobi üle uhke. Nüüd ja igavesti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles