Galerii: Chelsea kindlustas meistritiitli napi võiduga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londoni Chelsea kindlustas kaks vooru enne hooaja lõppu Inglismaa meistritiitli, kui dramaatilises kohtumises alistati West Bromwich Albion 82. minuti väravast 1:0. 

Chelsea vajas tiitli kindlustamiseks hädasti võitu, kuid see vormistati alles üsna kohtumise lõpus, kui 82. minutil sai värava alt löögile Michy Batshuayi. Seejuures lõi mängumees viimati värava 20. augustil.

Tänu võidule on Chelsea edu lähima jälitaja Tottenhami ees 10 punkti, mis tähendab seda, et miski Londoni klubi ei ohusta. Tunamullu meistriks tulnud, kuid eelmisel hooajal alles 10. kohaga leppinud Chelsea jaoks on meistritiitel klubi ajaloo kuues. 

Vaata ka videot, kuidas Chelsea peatreener Antonio Conte tänase kohtumise kauaoodatud väravale reageeris:

Vaid neli peatreenerit on oma esimesel Premier League'i hooajal meistritiitlini jõudnud. Lisaks Contele on need Manuel Pellegrini (Manchester City 2013/14), Carlo Ancelotti (Chelsea 2009/10) ja Jose Mourinho (Chelsea 2004/05). Samuti on Conte neljas itaallasest peatreener, kes Inglismaa kõrgliigas võidutsenud. Varem on seda teinud lisaks eelmainitud Ancelottile ja Pellegrinile ka eelmisel aastal suurüllatuse sepistanud Claudio Ranieri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles