Meistritiitli eest võitlev Vassiljevi koduklubi sai Poolas tähtsa võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat. Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Poola jalgpallimeistrivõistlustel teenis võidulisa Eesti koondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia. Vassiljevi tööandja alistas koduväljakul 2:0 Krakowi Wisla.

Võitjate ridades tegid skoori Cilian Sheridan 27. minutil ja Dmitri Homtšenovski kohtumise esimesel üleminutil. Vassiljev alustas kohtumist algkoosseisus ning vahetati puhkama teisel üleminutil.

Jagiellonial on tabeliliidrina koos 37 punkti. Teisel kohal on ühe kohtumise vähem pidanud Poznani Lech 34 silmaga ja kolmas Varssavi Legia 33 punktiga.

Jagiellonial on hooaja lõpuni jäänud veel 4 kohtumist. Viimases voorus läheb Vassljevi tööandja koduväljakul vastamisi praegu teist kohta hoidva Lechiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles