Callistus Eziukwu ootab arstidelt häid uudiseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Callistus Eziukwu sai Korvpalli Meistriliiga kohtumises Tartu Rock`i ja BC Kalev/Cramo vahel mängu lõpus vigastada. Pildil koos Rocki füsioterapeudi Peeter Nigoliga.
Callistus Eziukwu sai Korvpalli Meistriliiga kohtumises Tartu Rock`i ja BC Kalev/Cramo vahel mängu lõpus vigastada. Pildil koos Rocki füsioterapeudi Peeter Nigoliga. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eilses kohtumise Kalev/Cramoga õlga vigastanud Rocki korvpallur Callistus Eziukwu ütles lühiintervjuus Tartu Postimehele, et vigastus osutus kardetust kergemaks.

Mis olukorras käsi täna on?

Praegu küll käsi ei valuta. Käisin arstide juures ja nad ütlesid, et minuga peaks olema kõik korras. Täpsema vastuse saan esmaspäeval, siis võib öelda, kas lood on hästi või halvasti. Aga tegelikult ma ootan häid uudiseid. See polnud tegelikult nii hull kui välja paistis.

Kas sul on võimalik edasi treenida?

Kindlasti. Pean lihtsalt käele pisut puhkust andma. Aga meil on nüüd kaks nädalat mängupausi nii et ma saan korda. See ei ole suur probleem.

Kuidas see õnnetus täpselt juhtus?

Mike (Michael Dunigan - toim.) sai lauapalli ja ma ei tahtnud, et ta viskaks kaks kerget punkti. Hüppasin lihtsalt üles ja kuidagi see käsi õlast lahti tuli. Keegi ei tõmmanud mind käest. See oli lihtsalt õnnetu juhus. Minuga juhtus selline asi esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles