Kaldre olulisest eksimusest: kuradima kahju sellest mööda visatud lay-upist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sven Kaldre panus jäi teises finaalmängus suhteliselt väikeseks. Ta viskas täna kolm punkti (visked 1/6) ning langes viie veaga pingile. Seisul 71:68 pääses Kaldre kiirrünnakusse, ent sai sealt kulbi. Just see moment jäi korvpallurit painama.

«Praegu ei oskagi selgitada, miks me kaotasime. Jäävad ainult enda eksimused meelde, lõpus mööda visatud lay-upist on kuradima kahju. Lõpus olid hullud visked juba, mis võib-olla oleks meid päästnud, aga täna ei läinud,» ütles Kaldre.

Mis kiirrünnakusse joostes Kaldre peas toimus? «Ega suurt midagi ei toimunud. Mõtlesin, et petan ta üles ära, aga pikad käed jõudsid ikkagi järgi. Ei oska öelda, kas hakkasin kartma,» jätkas Kaldre.

Kaldre sõnul oli üks kaotuse põhjustest täna Rapla kohutav algus, kus jäädi 0:11 kaotusseisu. «Niimoodi finaalmängu alustada ei ole lihtne. Meil ei olnud mõned kokkulepitud asjad meeles, sellepärast ka selline algus.»

Mida muuta, et kodusaalis vähemalt üks võit ikkagi kätte saada? «Kodusaalis paneme paremini sisse ning nemad väristavad seal juba rohkem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles