Ott Tänak videointervjuus: üritame vähemalt Ogier'st, Latvalast ja Neuville'ist paremad olla

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti parim rallisõitja Ott Tänak alustab täna õhtul Portugali rallit. Hommikusel testikatsel sai eestlane lõpuks kirja seitsmenda aja. «Testikatsel tundus auto toimivat ja kõik sujus. Eks näis, mis ralli toob,» rääkis Tänak Postimehele antud videointervjuus.

Kruusarallidel on alati suur roll sõitja stardikohal – reedesel päeval saadakse lähe vastavalt MM-saja hetkeseisule ehk punktiliider Sebastien Ogier hakkab järgmistele sõitjatele teed puhastama. Jari-Matti Latvala ja Thierry Neuville’i järel saab neljandana stardi Tänak. Kui hea või halb positsioon see on? «Tahaks loota et parem kui esimesel kolmel,» muigas Tänak. «Nii ja naa. Iga autoga lähevad olud paremaks ja eks me üritame vähemalt neist esimesest kolmest paremad olla ja siis vaatame edasi.»

Alates laupäevast starditakse juba ralli hetkeseisu pööratud järjestuses. Tänaku sõnul võistluse saatust reedega ära ei otsustata: «Lõpptulemust kindlasti mitte, sest ralli kestab ju ikka kolm päeva. Aga oma mõju on igal asjal. Tuleb tempos olla ja väga oluline on saada hea stardikoht teiseks päevaks. Selleks tuleb üritada reedel kiirelt sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles