Hamilton: mulle kaotamine ajas Vetteli vihaseks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Sebastian Vettel on sel hooajal pidamas pingelist heitlust MM-tiitli nimel.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Sebastian Vettel on sel hooajal pidamas pingelist heitlust MM-tiitli nimel. Foto: PA Wire/PA Wire/PA Images/Scanpix

Tänavune vormel-1 hooaeg on alanud väga tuliselt ning kolmekordse maailmameistri Lewis Hamiltoni ning neljal korral MM-tiitli võitnud Sebastien Vetteli vahel käib tuline heitlus. Viimati jäi peale Hamilton, kuid kokkuvõttes on väike edumaa Vettelil.

Hispaanias toimunud etapil suutis Hamilton kange konkurendi üle mängida tänu paremale rehvivalikule ja võistlustaktikale. Lõpuks edestas võitjana üle finišijoone tuisanud Hamilton oma suurt konkurenti 3,490 sekundiga. MM-sarja üldarvestuses kahanes Vetteli edumaa nüüd 6 punkti peale (Vettelil on kirjas 104 ning Hamiltonil 98 punkti).

«Ma tunnetasin, et ta oli vihane. Ta ütles ka, et oli vihane,» sõnas Hamilton, et Vettelile ei mahtunud viimatise Hispaania GP tulemus hinge.

«Ta tegi suurepärase võistluse ja saan tema tunnetest aru. Me ei ole samuti kunagi 2. kohaga rahul,» lisas Hamilton.

Vormel-1 hooaeg jätkub nüüd Monacos, kus hakatakse MM-punkte jagama 28. mail. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles