Video: Cleveland Cavaliers sooritas NBAs tõelise jõudemonstratsiooni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (keskel) tüürib Cleveland Cavaliersi järjekordse NBA finaalseeria suunas.
LeBron James (keskel) tüürib Cleveland Cavaliersi järjekordse NBA finaalseeria suunas. Foto: Elise Amendola/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA korraldas tiitlikaitsja Cleveland Cavaliers idakonverentsi finaalseeria teises kohtumises tõelise jõudemonstratsiooni, kui võõrsil alistati Boston Celtics koguni 130:86. Cleveland juhib nelja võiduni mängitavat seeriat nüüd 2:0.

Cleveland haaras mänguohjad koha avaveerandil, mille järel juhiti 14 punktiga. Poolajaks oli tiitlikaitsja eduseis juba 41 silma ja enne viimast veerandaega jäi Boston maha 46 punktiga.

Võitjate ridades oli suurepärases hoos nende suur kolmik ehk taaskord särasid LeBron James, Kyrie Irving ning Kevin Love. Jamesi arvele jäi lõpuks 30 punkti ning Irving toetas teda 23 ja Love 21 silmaga.

Bostoni poolel oli suurim skooritegija vahetusmees Jaylen Brown 19 punktiga. Avery Bradley lisas 13 silma. Meeskonna liider Isaiah Thomas piirdus ainult 2 punktiga. Seejuures ei saanud Thomas teisel poolajal meeskonda puusavigastuse tõttu aidata.

Seeria kaks järgmist mängu peetakse nüüd Clevelandis.

Läänekonverentsi finaalseerias on Golden State Warriors juhtimas San Antonio Spursi vastu mängudega 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles