Liverpoolil seisab ees viimase kolme aasta kõige tähtsam Premier League’i kohtumine

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HEA KOOSTÖÖ: Eesti koondise kapten Ragnar Klavan (vasakul) koos Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopiga.
HEA KOOSTÖÖ: Eesti koondise kapten Ragnar Klavan (vasakul) koos Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopiga. Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Pühapäeval tõmmatakse joon alla Inglismaa jalgpallimeistrivõiste tänavusele hooajale. Kuigi meister on juba selge, siis nii mõnegi meeskonna jaoks on üht-teist veel mängus. Teiste seas peab maksimaalselt pingutama veel ka Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani tööandja FC Liverpool.

Meistrite liiga koha eest võitlev Liverpool läheb pühapäeval Eesti aja järgi kell 17.00 koduväljakul vastamisi Middlesbrough’ga ning enda eesmärkide täitmiseks vajatakse kindlasti võitu.

Liverpool on viimase vooru eel hoidmas tabelis 4. kohta ning see positsioon viiks nad ka tulevaks hooajaks Meistrite liigasse. Liverpool ei saa endale aga libastumist lubada, kuna 5. positsioonil olev Londoni Arsenal jääb neist maha ainult 1 punktiga.

«Hooaja viimane mäng ongi seekord nagu finaal. Selle jaoks ei olegi paremat sõna. Tegemist on klubi jaoks kõige tähtsama Premier League’i mänguga pärast 2014. aasta aprilli. Toona võideldi veel meistritiitli eest,» kirjutas endine Liverpooli mängumees Jamie Carragher Sportsmaili veergudel ning rõhutas, et ees seisab klubi viimase kolme aasta kõige tähtsam mäng.

«See on minu klubi jaoks ülioluline kohtumine. Alates 2009. aastast on Liverpool mänginud Meistrite liigas ainult ühel hooajal. Ka see üks kord sai läbi ainult kuue mänguga. Ainsa võidu saime toona Bulgaaria meeskonna Ludogoretsi vastu,» meenutas Carragher. «Seega on pühapäevasel kohtumisel väga suur kaal. Panused on suured.»

Premier League’i tabelitipp enne viimast vooru:

  1. Londoni Chelsea 90 punkti
  2. Tottenham 83
  3. Manchester City 75
  4. Liverpool 73
  5. Londoni Arsenal 72
  6. Manchester United 66
  7. Everton 61
  8. Southampton 46

Esikuuiku viimase vooru kohtumised:

  • Londoni Arsenal – Everton
  • Londoni Chelsea – Sunderland
  • Hull City – Tottenham
  • Liverpool – Middlesbrough
  • Manchester United – Crystal Palace
  • Watford – Manchester City 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles