Positiivse üllatuse saanud Kelly Sildaru ootab juba olümpiahooaega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis ja Kelly Sildaru Skopjes toimunud galal.
Tõnis ja Kelly Sildaru Skopjes toimunud galal. Foto: EOK

Kelly Sildaru sai reedel järjekordse tunnustuse osaliseks, kui ta võitis  Euroopa parimale noorele talisportlasele mõeldud Piotr Nurowski nimelise auhinna. Kelly treenerist isa Tõnis tunnistas, et kõik auhinnad on toredad, kuid võistlused löövad ikka rohkem emotsioonid lakke.

«Taolistel galadel ei ole sellist närvipinget nagu võistlustel,» tunnistas Tõnis Postimehele. «Seal ei ole endal enam midagi teha. Kogu töö on juba varasemalt tehtud.»

Tõnise sõnul said nad nädal aega enne ürituse toimumist teada, et Kelly on üheks kandidaadiks mainekale auhinnale. Õnneks juhtus olema ajakavas ka vaba aeg ning nii õnnestus Skopjesse kohale minna.

«Kõik finalistid olid tugevad sportlased, ausa mängu reegleid austavad ja olümpiast unistavad ägedad noored. Seega olime tegelikult kõik võrdsed ja auhind oli mulle positiivne üllatus. Ootan juba väga olümpiahooaja algust, ees on ootamas palju põnevat ja uut,» rääkis Kelly ise auhinna võitmise kohta.

Praegu peab Kelly treeningutes pidama väikest pausi, kuna kuu alguses murdis ta Lapimaal treenides rangluu. «Rangluu vaikselt paraneb. Asjata ei torgi. Kui 6 nädalat saab läbi, siis näeb, kuidas paranemine on kulgenud,» rääkis Tõnis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles