Rimo Hunt raskest võidust videointervjuus: olime kui vanakoolimehed

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Levadia ründaja Rimo Hunt ütles pärast rasket 2:1 võitu koduväljakul Tartu Tammeka üle, et tegelikult polnud mängupilt üldse nii hull, kui tabloo kohtumise lõpus näitas. Seejuures lõi Levadia mõlemad väravad (ka võidutabamuse kohtumise esimesel üleminutil) vahetusest sekkunud Nikita Andrejev.

«Kõige tähtsam, et saime kolm punkti kätte. Mängupilt polnud üldse hull, sest meil oli palju võimalusi, kuid nende väravavaht (Tammeka väravavaht Karl Johann Pechter – toim) tegi väga head tööd. Lõpuks võib öelda, et olime kui vanakoolimehed ehk jätsime (võiduvärava) viimaseks minutiks, rahvale ka midagi,» rääkis Levadia meeskonna ründaja Hunt naerulsui.

Tartu Tammeka kapten Kaarel Kiidron tunnistas, et kui kaitses mängiti hästi, siis rünnakul eksiti ligia palju. «Kaitsefaasis ei saa meile midagi ette heita, kuid rünnakul olime üpris mannetud täna. Oleme paaril viimasel mängul muutunud oma mänguplaanilt liiga sirgjooneliseks. Üldiselt pole kaitsefaasis meeskondlikult midagi ette heita, kuid individuaalses plaanis saab parandada,» rääkis Kiidron.

Vaata videost, mida mõlema meeskonna liidermängijad veel rääkisid!

Täna saab Postimehe otseülekande vahendusel kaasa elada ka teisele kohtumisele, kui kell 19 algavas mängus lähevad omavahel vastamisi Viljandi JK Tulevik ja Nõmme Kalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles