Vaata: Kalju ja Tuleviku mängu videointervjuud ning kohtumise tipphetked

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 12. vooru viimases kohtumises alistas Nõmme Kalju 2:0 Viljandi Tuleviku. Mõlema meeskonna liidermängijad ehk Martin Allik ja Karl Mööl jäid vastasseisu käiguga üldjoontes rahule.

«Meil pole midagi häbeneda, sest võitlus oli korralik. Lasime endale lüüa kaks rumalat väravat,» võttis Tuleviku mängija Martin Allik 0:2 kaotusmängu kokku. «Järgmistele mängudele lähme samamoodi võitluslikult peale ning loodame juba head tulemust ka saada. Peab tulema aeg, kui mängud kalduvad meie poole ka,» lisas ta.

Kuna Kalju võitis viimati Tulevikku koguni 8:0, siis tabloo järgi vaadates võib öelda, et tänane 2:0 võit tuli liigatabelis liidrite järel kolmandana jätkava meeskonna jaoks raskemalt. «Võit tuli raskemalt, sest lõime esimese värava alles teisel poolajal. Võib-olla kui oleks esimesel poolajal suutnud üks-kaks tükki ära lüüa, siis oleks mäng teistsuguseks kujunenud,» rääkis Mööl. «Kuna eelmine kord mängisime Tulevikuga kunstmurul ja seekord päris murul, siis tekkis meil natuke probleeme palli kontrollimisega. Kokkuvõttes suutsime kaks ära lüüa ning sellest piisas.»

Vaata videost, mida rääkis Karl Mööl vahetusest sekkunud Tarmo Neemelost, kes andis Kalju esimesele tabamusele väravasöödu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles