Liverpooli suurim täht andis Barcelonale ja Realile ninanipsu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli suurim staar Philippe Coutinho on FC Barcelona huviorbiidis.
Liverpooli suurim staar Philippe Coutinho on FC Barcelona huviorbiidis. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Liverpooli suurim täht Philippe Coutinho mängib Liverpoolis lepingu järgi 2022. aastani. Samal ajal pole saladuseks, et temast on huvitatud Euroopa tippklubid. Brasiilia koondislane ise soovib aga pigem saada Liverpooli legendiks, kui olla tavaline jalgpallur mõnes suurklubis.

Kuigi 24-aastane Coutinho sõlmis Liverpooliga jaanuaris uue viieaastase lepingu, ilmub välismeedias jätkuvalt kõlakaid, mis viivad Coutinho Liverpoolist ära. Jalgpallur rääkis hiljuti Brasiilia ESPNile, et tahaks olla midagi enamat kui lihtsalt jalgpallur ning Liverpoolis on tal selleks võimalus olemas.

«Jää siia ning nad ehitavad sinu auks mälestussamba. Mine kuhugi mujale – Barcelonasse, Müncheni Bayernisse, Madridi Reali – ning oled lihtsalt järjekordne jalgpallur. Siin on võimalus olla midagi enamat,» andis Coutinho selgelt mõista, milliseid väärtuseid ta endas kannab.

Ka Liverpoolil pole mitte mingisugust tahtmist Coutinhot maha müüa. Seda enam, et pärast kaheaastast vaheaega mängitakse järgmisel hooajal taas Meistrite liiga jalgpalli. «Mul on Liverpooliga pikk leping. Spekulatsioonid on ajakirjanike jaoks. Suutsime raskest seisust välja tulla ning lõpetasime hooaja hästi. Kogu meeskond mängib hästi ning järgmisel hooajal oleme Meistrite liigas,» jätkas Coutinho.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles