Eesti käsipallikoondislane siirdub Türgi kõrgliigasse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Voika (nr 7).
Kristo Voika (nr 7). Foto: Elmo Riig

HC Viljandi ja Eesti käsipallikoondise tagamängija Kristo Voika jätkab oma karjääri Türgi kõrgliigaklubi Serik Belediyesi SK ridades. 

Karjääri teise välislepingu teeninud Voika on varasemalt esindanud Soome meisterklubi Riihimäki Cocksi värve. Antalya linna klubiga 1+1 lepingu teinud Voika oli karjääri esimese profilepingu üle õnnelik.

«Arvan, et on õige aeg samm edasi liikuda ja olen väga elevil, et saan astuda sammu saamaks profikäsipalluriks. Tahan tänada kõiki Viljandi klubi liikmeid, treenereid ja fänne, kes selle minu jaoks on võimalikuks teinud. Usun, et suudan Türgis oma arengus sammu edasi astuda ja hoian Viljandi lippu kõrgel,» kommenteeris Voika üleminekut.

Ülemineku läbi viinud Kokkuta Managemendi juht Madis Kokkuta lisas, aga omalt poolt: «Kõik sai võimalikuks tänu heale partnerile, kes aitas meil mõned aastad tagasi vormistada Armi Pärdi üleminekut Istanbuli Besiktasesse. Kristo on viimase Viljandis veedetud perioodi jooksul saavutanud väga hea füüsilise seisundi ja kõik see raske töö saab nüüd premeeritud. Kristo veetis lühikese testperioodi ka ühe Saksamaa klubi juures, kuid Türgi klubi pakutud tingimused olid paremad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles