Manchester Unitedi poolkaitsja: Zlatan on meiega, et meid aidata

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic, Ander Herrera ja Wayne Rooney.
Zlatan Ibrahimovic, Ander Herrera ja Wayne Rooney. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Kuigi Manchester Unitedi ründaja Zlatan Ibrahimovic ränga vigastuse tõttu täna kodumaal peetavas Euroopa liiga finaalis platsile ei jookse, on rootslane terve perega Stockholmis Friends Arenal kohtumist vaatamas. 

Manchester United saabus Rootsi teisipäeval ning ühes tervete palluritega oli lennukil ka põlvevigastusest paranev Ibrahimovic.

«Kõik tulid. Me oleme tore kamp, kellest mõned hüppavad karkudel,» naeris peatreener Jose Mourinho BBC-le. Unitedi poolkaitsja Ander Herrera sõnas, et Ibrahimovicist on igatahes ka platsi kõrval kasu.

«Ta on meiega. Ta toetab meid. Tundus, et tal läheb hästi ja ta on optimistlik. Kui tahad võita Euroopas suurt tiitlit ning lõpetada hooaja hästi, ei loe vaid mänguplaan, vaid kõrvaline abi. Zlatan on meiega, et meid aidata,» rääkis ta. 

Kui Ibrahimovic istub kõigi eelduste kohaselt täna varumeestepingil meeskonna juures, siis tema perekond, naine Helena ja lapsed Vincent ja Maximillian istuvad täna VIP-loožis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles