Mata: pärast terrorirünnakut on tore midagi positiivset Manchesteri tagasi viia

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Mata
Juan Mata Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

Euroopa liiga tiitli võitnud Manchester Unitedi poolkaitsja Juan Mata sõnas pärast kohtumist, et hiljutine terrorirünnak Manchesteris jättis ka palluritele jälje.

«Võitsime trofee, mida klubil polnud, nii et oleme väga-väga õnnelikud. Ühtlasi on tore pärast eilset päeva (Rünnak toimus ööl vastu teisipäeva - toim.) midagi head tagasi tuua. Manchesteri linnale on olnud see nädal väga raske ning mul on hea meel, et võitsime ohvrite nimel.»

Natuke rohkem kui nädal tagasi isa kaotanud ning täna Unitedi avavärava löönud Paul Pogba meenutas samuti intervjuus ohvreid. «Mängisime nende nimel ja võitsime nende nimel. Olime eesmärgile koos keskendunud.»

Ka Unitedi legend David Beckham võttis sõna: «Tänane oli tähtsam kui sport. Jah, Manchester Unitedile oli see suur õhtu, aga see oli veel suurem õhtu linnale ja tervele meie riigile. Ajal, mil leiname koos peredega, kes on kaotanud oma lähedased, on meil sport, mis toob raskel ajal natuke rõõmu. Palvetame rahu nimel!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles