Miko Niinemäe kasutab Harju rallit Sardiinia MM-etapiks valmistumisel

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miko Niinemäe Korsika rallil.
Miko Niinemäe Korsika rallil. Foto: Timo Anis

Eeloleval nädalavahetusel, 26.-27.mail, sõidetakse Harju- ja Järvamaa teedel Eesti autoralli ja Estonian R2 Challenge klassi teine etapp ehk Neste Harju Rally.

Hooaja esimesele kruusarallile on registreerinud 12 R2 autol sõitvat võistluspaari, kelle hulgas tulevad starti ka 2016. aasta Eesti juunioride meistrid Miko Niinemäe – Martin Valter (Ford Fiesta R2T). Noored eestlased, kes osalevad sel aastal autoralli maailmameistrivõistluste Junior WRC klassis, saavad end eeloleval nädalavahetusel proovile panna koduses konkurentsis ning teha ettevalmistusi ka kahe nädala pärast eesootavaks Sardiinia MM-ralliks.  Niinemäe – Valteri Ford Fiesta R2T on ettevalmistanud MM Motorsport.

«Esmalt, mul on väga hea meel, et saame sel aastal ka natuke Eestis sõita. Osaleme siin testimise eesmärgil ettevalmistuseks Sardiinia MM-ralliks, mis on teine Junior WRC etapp sel aastal. Kuna selle autoga läbime esimesed kilomeetrid kruusal alles ralli esimesel katsel ning auto seadistus on vastav Sardiinias olevale, siis peamine eesmärk on seekord leida hea rütm autoga ning Martiniga. Loodame muidugi ka kaarte segada Eesti meistrivõistluste arvestuses, aga siiski keskendume 100 protsenti ettevalmistusele,» sõnas Niinemäe enne eesootavat Neste Harju rallit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles