Monaco GP esimesel vabatreeningul näitas parimat minekut Hamilton

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton Monaco GP esimesel vabatreeningul.
Lewis Hamilton Monaco GP esimesel vabatreeningul. Foto: James Moy Photography/James Moy Photography/PA Images/Scanpix

Vormel-1 sarja kuuenda etapi ehk Monaco GP esimese vabatreeningu parima aja (1.13,425) sõitis välja 39 ringi läbinud Mercedese piloot Lewis Hamilton, kes edestas 0,196 sekundiga sarja üldliidrit Sebastian Vettelit (Ferrari), kes läbis 33 ringi.

Max Verstappen (Red Bull) oli kiireim raja esimeses pooles, kuid kaotas nõrgema lõpuga Hamiltonile ja Vettelile aega ning lõpetas treeningu kolmandana, kui kaotas kolmekordsele britist maailmameistrile 0,346 sekundit. Hollandlasest jäi omakorda napilt maha Mercedese piloot Valtteri Bottas (+0,366). Esikuuikusse mahtusid veel enim ringe (44) läbinud Daniel Ricciardo (Red Bull, +0,429) ning Daniil Kvjat (Toro Rosso, +0,686).

Kimi Räikkönen näitas seitsmendat (+0,739) ning Fernando Alonsot Monaco etapil asendav 2009. aasta maailmameister Jenson Button 14. aega (+1,529).

Tulemust ei saanud kirja energiavaruprobleemidega võidelnud Nico Hülkenberg (Renault) ja käigukastiga hädas olnud Marcus Ericsson (Sauber).

Monaco GP teine vabatreening sõidetakse täna algusega kell 15, põhisõit toimub samal ajal pühapäeval.

Sõitjate paremusjärjestus Monaco GP esimesel vabatreeningul:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles