Motolegend Valentino Rossi sattus kukkumise järel haiglasse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi.
Valentino Rossi. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/Scanpix

MotoGP staar Valentoni Rossi sattus ootamatult haiglasse, kui ta tegi mootorrattaga kukkudes viga enda rinnakorvile ja kõhule.

38-aastane itaallane sai vigastada Cavallara Cross Club’i ringrajal toimunud treeningu käigus. Kukkumise järel viidi vanameister koheselt haiglasse ning ta on siiani arstide järelevalve all, kirjutab Autosport.

Yamaha meeskonna pressiteate vahendusel selgus, et Rossi sai kukkumise tagajärjel kerge trauma rindkere ning kõhu piirkonnas. Veel lisati, et itaallasel ei tuvastatud ühtegi luumurdu ja rasket vigastust.

Praeguse seisuga ei ole siiski kindel, kas Rossi saab osaleda järgmisel nädalal Mugellos toimuval MotoGP etapil. Yamaha lubas itaallase seisundi kohta jagada täpsemat informatsiooni reede keskpäeva paiku.

MM-sarja üldarvestuses hoiab Rossi viie etapi järel üldarvestuses 3. kohta, liidripositsioonil olevast Maverick Vinalesist jääb itaallane maha 23 punktiga.

Läbi aegade üheks paremaks mootorratturiks peetav Rossi on karjääri jooksul võitnud üheksa MM-tiitlit. Seitse esikohta on ta saavutanud MotoGP sarjas. Viimati krooniti ta maailmameistriks 2009. aastal. Kolmel viimasel hooajal on ta lõpetanud aasta 2. kohaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles