Chelsea kaitsestaar: väiksema palgaga nõustumine tasus end ära

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Luiz rõõmustamas Premier League'i esikoha üle.
David Luiz rõõmustamas Premier League'i esikoha üle. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

30-aastane brasiillasest keskkaitsja David Luiz pidi nõustuma palgakärpega, kui ta taasliitus eelmisel suvel Londoni Chelsea jalgpalliklubiga. Ligi aasta aega pärast klubivahetusest tõdes Luiz, et tegemist oli õige otsusega.

Luiz lahkus 2014. aastal Chelsea ridadest ja liitus PSG-ga, kui prantslased ladusid tema eest lauale ligi 60 miljoni eurot. Kahe hooajaga võitis ta kaks Prantsusmaa meistritiitlit ning kaks sealset karikat. Eelmisel suvel maksis Chelsea kaitsja eest umbes 40 miljonit eurot ja sai brasiillase enda ridadesse tagasi, kirjutab BBC Sport.

«Mulle ei meeldi alati ainult lihtne elu. Seetõttu võtsin ka riski ja olen väga rahul. See oli õige otsus,» tunnistas brasiillane FA Cupi finaali eel.

Sel hooajal Chelsea ridades juba Inglismaa meistriks kroonitud Luiz asub laupäeval meeskonnaga koos jahtima ka FA Cupi karikat, kui Wembley staadionil minnakse vastamisi Londoni Arsenaliga.

«Pidin nõustuma palgakärpega, et uuesti Chelseaga liituda. See on aga kõik normaalne. Jumal on mulle palju andnud. Seega olen väga õnnelik,» sõnas keskkaitsja.

Luiz on Chelsea ridades juba hooajal 2011/12 FA Cupi võitnud, kuid toona jäi ta vigastuse tõttu esikohamängust eemale. «Seekord tahan kindlalt väljakule. Tahan mängida,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles