Saarlased ühe mütsi alla: Kuressaare klubi tuleb medalimõtetega võrkpalli meistriliigasse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali - kas Saaremaa võrkpalliklubi uus peatreener?
Urmas Tali - kas Saaremaa võrkpalliklubi uus peatreener? Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kuigi saarlaste osakaal Eesti võrkpallurite seas on aastaid suur olnud, pole neil endal kunagi meistriliiga tasemel klubi olnud. Saarema võrkpalli üks eestvedajaid Hannes Sepp on aastaid tööd teinud ja vaeva näinud, et see muutuks. Nüüd ollakse unistusele juba väga lähedal. Kuuldavasti on klubi ambitsioonid suured ja tahetakse kohe sekkuda medaliheitlusse.

Sepp kinnitas Postimehele, et eesmärk on tõesti mängida medalitele. «Selline on ka meie komplekteerimise suund ning ehk saame ka eelarve vastavaks,» lausus Sepp. Ühegi mängijaga pole veel ametlikult käsi löödud, kuid Sepa sõnul loodetakse seda teha järgmise nädala lõpuks. Siis peaks allkirjad saama ka leping peatreeneriga.

Postimehe andmetel on saarlaste esimene valik Urmas Tali, kes tüüris Rakvere lõppenud hooajal Balti liiga võitjaks. Sepp ei soovinud seda siiski ei kinnitada ega ümber lükata. «Võin öelda, et eesmärgiks on palgata Eesti treener,» sõnas ta.

Saarlastest mängijaid uue klubi jaoks jagub – meistriliigas kuuluvad tegijate hulka näiteks Mihkel Tanila, Siim Ennemuist, Siim Põlluäär, Denis Losnikov, Karli Allik, Hindrek Pulk, Martti Keel, Helar Jalg... «Saaremaa mehi on tõesti palju ja meie eesmärk on, et vähemalt pooled klubi mängijatest ehk kuus-seitse meest oleksid kindlasti saarlased,» sõnas Sepp.

Sponsornime uus klubi kandma ei hakka – mängitakse lihtsalt Saaremaa nime all. «Oleme lihtsalt Saaremaa patrioodid ja mitme sponsoriga on praegu sellised kokkulepped tehtud, et nimesponsorit meie klubile ei tule,» sõnas Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles