Aavo Talvar oli kvalifikatsioonis kuues

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar
Aavo Talvar Foto: Erakogu

Kardisõidu Rotaxi Euroopa karikavõistluste avaetapil saavutas Aavo Talvar kvalifikatsioonis 6. ja Mario Vendla 25. koha.

Belgias Genkis toimuv hooaja 2011 esimene etapp on sarja kõigi aegade osavõturohkeim, kokku anti neljas klassis üles 207 sõitjat. Talvar Racing on esindatud kahe võidusõitjaga. Aavo Talvar teeb kaasa kõige osavõturohkemas klassis Rotax Senior, kus starti tuli 90 võistlejat. Mario Vendla stardib klassis Rotax DD2, seal on osalejaid 35.

Talvar kuulus nagu tavaliselt treeningutel kiiremate hulka. Ajasõidus saadud kuues koht tähendab, et ta saab kõigisse eelsõitudesse startida teisest reast, otse kvalifikatsioonivõitja Edward Brandi tagant.

Vendla näitas teisel treeningul seitsmendat tulemust, kuid ajasõidus oli hädas piduritega. 1,36kilomeetrisel ringil kaotas ta kvalifikatsioonivõitjale Andreas Jensenile vähem kui 0,9 sekundiga, paraku piisas sellest vaid 25. kohaks.

Laupäeval sõidetakse Genkis eelsõidud, pühapäev on finaalide päev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles