Taas rallipoodiumile roninud Olaf Suuder: lillelõhnalist bensiiniaroomi tundes aeg peatus

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda samas autos kihutanud Siim Plangi ja Olaf Suuder lõpetasid Harju ralli tubli teise kohaga.
Esimest korda samas autos kihutanud Siim Plangi ja Olaf Suuder lõpetasid Harju ralli tubli teise kohaga. Foto: Ray Põder

Olaf Suuder tuli 2010. aastal koos Margus Remmaki ja Urmas Roosimaaga absoluutarvestuses Eesti rallimeistriks ja lõpetas sellega ka oma kaardilugejakarjääri. Möödunud nädalavahetusel võttis telemees aga kiivri varnast ja koos Siim Plangiga finišeeriti Harju rallil teisena.

Räägitakse, et jalgrattaga sõitmine on midagi sellist, mida inimene kunagi ära ei unusta. Umbes-täpselt samasugune on ka kaardilugeja amet autorallis. «Tunne on ikka sama. Ralliautos istumine on midagi sellist, millel pole muu eluga mingit pistmist, ja siis ei ole tähtis ka see ajavahemik, mis sa sealt ära oled. Niipea kui sinna jälle istud, oled kohe tagasi,» rääkis Suuder, kes viimati kihutas võistluskiirusel seitse aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles