Vassiljev võib viimase vooruga tõusta Poola jalgpallimeistriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat. Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsjal Konstantin Vassiljevil on võimalus lõpetada tänavune hooaeg Poola meistritiitliga. Viimases voorus vajatakse aga ka veidike õnne, kuna tabelis hoitakse parasjagu 2. kohta.

Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia alistas eelviimases voorus võõrsil 2:1 Nieciecza. Võitjate mõlemad väravad lõi iirlane Cilian Sheridan. Algrivistuses alustanud Vassiljev vahetati puhkama 77. minutil.

Kuna samal ajal võitis ka tabeliliider Varssavi Legia, kes alistas 1:0 Kielce Korona, siis edestab Legia enne viimast voori Jagielloniat 2 punktiga.

Viimases voorus kohtub Jagiellonia koduväljakul tabelis 3. kohal oleva Poznani Lechiga. Legia võõrustab aga 4. real paiknevat Gdanski Lechiat.

Kui lõpuks peaks Vassiljevi tööandja jääma mõne konkurendiga võrdsete punktide peale, siis eelis on Jagiellonial, kuna nemad võitsid põhihooaja esimese poole.

Tabeliseis enne viimast vooru

  1. Varssavi Legia 43 punkti
  2. Bialystoki Jagiellonia 41
  3. Poznani Lech 41
  4. Gdanski Lechia 41
  5. Kielce Korona 28
  6. Krakowi Wisla 26
  7. Szczecini Pogon 22
  8. Nieciecza 22
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles