Stephen Curry ostis NBA finaalideks ära vutitähe toetushääle

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry
Stephen Curry Foto: Eric Gay/AP/Scanpix

Neljapäeval algab korvpalliliiga NBA finaalseeria. Cleveland Cavaliers sõidab esimeseks kaheks mänguks külla Golden State Warriorsile ning Argentiina jalgpallikoondise ja Manchester City ründetäht Sergio Aguero hoiab pöialt viimastele. Seda Warriorsi tähe Stephen Curry mahhinatsioonide tõttu.

Daily Mail kirjutab, et Aguero on suur korvpallifänn. Paar aastat tagasi käis ta New Yorgis ning otsustas spontaanselt kaasa lüüa ühel tänavaväljakul käinud mängus. Curry on nüüd sellest huvist kinni haaranud ning ta saatis argentiinlasele posti teel autogrammiga mängusärgi.

Aguero sai kingi ilusasti kätte ja postitas sotsiaalmeediasse sõnumi: «Aitäh sulle, Stephen Curry, särgi eest. Palju edu finaalides.» Eks vutimehel ongi vaja uut meelisklubi, sest kuulsaim Argentiina korvpallur, neljakordne NBA meister Manu Ginobili, lahkub selle hooaja järel San Antonio Spursi meeskonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles