Postimehe video väravaist: Flora kapten nentis pärast rasket võitu, et meeskond mängis väga kehvasti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FC Flora jalgpallimeeskond on koduses kõrgliigas võitnud järjest juba 12 mängu. Viimaseks ohvriks oli täna Lilleküla staadionil Sillamäe Kalev, kes alistati 3:2.

«Seisu poolest veereb (rong) kenasti edasi, aga mäng oli meie poolt täna väga-väga kehv,» nentis matši kokkuvõtteks Flora kapten Brent Lepistu. «Platsil oli tunne et veeresime terve mängu stabiilse kolmanda käiguga, polnud tempovahetust.»

Sillamäe läks kohtumist juba viiendal minutil juhtima, ent poolajale mindi juba Flora 2:1 eduseisul. Kuigi Lepistu lõi 56. Minutil kodumeeskonna veel 3:1 ettegi, oli mugavusest seis kaugel. «Esimene värav kindlasti äratas meid üles ja siis saime mingi periood mängu päris hästi käima. Surusime neid, saime nurgalööke, poolajaks 2:1 eduseis … Aga teine poolaeg oli kuidagi säästurežiimil,» ei jäänud Lepistu nähtuga rahule.

Ent lõpp hea, kõik hea – Flora jätkab liigas kaotuseta. Kapten tõdeb: «Hooaja lõpus ei mäleta keegi seda mängupilti ja loeb see, et saime kolm punkti.»

Aastat väga mannetult alustanud Sillamäe on nüüdseks liigatabelis tõusnud kuuendale kohale. Kuigi meeskonna pink on jätkuvalt hirmus lühike – tänagi anti üles vaid neli varumängijat – on esitused paranenud. «Tahan poistele öelda aitäh! Näitasime isu ja et võime ka jalgpalli mängida. Täna jääb meie meeskond mänguga rahule – meil olid omad momendid ja mängisime hästi,» rääkis Maksim Lipin, kes oli osaline mõlemas Kalevi väravas – esimeses sööduandja, teises lööjana.

«Iga aasta löön Florale – minu jaoks on see hea statistika. Aga tulemust ei tulnud,» muigas Lipin. «Aga kui ma ühe eelmise mängu lõpus intervjuus ütlesin, et meie füüsiline vorm on nii ja naa, siis nüüd juba hakkame mängima. Seda ma olen alati öelnud, et meil on väga head mängijad, nüüd hakkame jalgpalli mängima. Tulemus tuleb kindlasti. Viimase viie meeskonna vastu me peame need mängud ära võitma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles