Leicesteri tähtmängija tahab meeskonnast lahkuda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez
Riyad Mahrez Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Eelmise aasta Inglismaa meistri Leicester City üks võtmemängija Riyad Mahrez andis klubi juhtidele teada, et soovib meeskonnast lahkuda.

26-aastane Mahrez liitus Leicesteriga 2014. aastal kõigest 400 000 naela suuruse üleminekutasu eest. Juba eelmise hooaja lõpus spekuleeriti, et Mahrez võib klubist lahkuda, kuid Alžeeria koondislane otsustas veel üheks hooajaks meeskonda jääda.

2016. aastal Premier League’i aasta parimaks mängijaks valitud Mahrez mängis sel hooajal Leicesteri eest 48 mängus, lõi kümme väravat ning andis seitse väravasöötu. Oma avalduses ütles Mahrez, et on klubile teada andnud, et sooviks liikuda edasi.

«Olen Leicesteris veetnud oma karjääri kõige paremad hooajad. Olen meeletult uhke selle üle, mida olen klubiga saavutanud. Hindan väga seda, millised on minu suhted klubi ja fännidega. Loodan väga, et nad saavad minu otsusest aru ning austavad seda,» ütles Mahrez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles