Steinbergi klubi kindlustas koha eurosarjas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Steinberg (paremal).
Sander Steinberg (paremal). Foto: volleyball.gr

Sander Steinbergi koduklubi Saloniki PAOK kaotas Kreeka võrkpallimeistrivõistluste põhiturniiri viimases voorus võõrsil Kifissiale 0:3 (-23, -22, -23).

Terve mängu kaasa teinud Steinberg kogus 12 punkti – eestlasest diagonaalründaja lõi 24 pallist maha pooled. Tosinal pallingul tuli 1 viga.

Põhiturniiri võitis Saloniki Iraklis 52 punktiga, järgnesid Pireuse Olympiacos 48, Ateena Panathinaikos 47 ja PAOK 46 silmaga. Kreeka liigas veerandfinaale pole ja PAOK läheb kahe võiduni peetavas poolfinaaalseerias vastamisi Iraklisega.

Kaotuse korral lõpetab PAOK hooaja 4. kohaga ehk on taganud endale järgmiseks hooajaks koha eurosarjas. Finaalseeria peetakse kolme võiduni.

Pavel Kružajevi tööandja Saloniki Epikuros alistas võõrsil Patrase EA 3:2 (-22, 22, -20, 17, 9), kuid see ei päästnud meeskonda eelviimasest, 11. kohast. Kolmes esimeses geimis kaasa teinud Kružajev tõi 9 punkti. Ta lõi 24 tõstest maha 8 ja pani 1 bloki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles