Nadal jõudis rahuliku jalutuskäiguga Prantsusmaal 16 parema hulka

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal Prantsusmaa lahtistel kohtumises Nikoloz Basilashviliga.
Rafael Nadal Prantsusmaa lahtistel kohtumises Nikoloz Basilashviliga. Foto: CHRISTOPHE SIMON/AFP/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis kindla 6:0, 6:1, 6:0 võiduga 16 parema hulka üheksakordne Prantsusmaa lahtiste võitja Rafael Nadal (ATP 4.), kes alistas kolmes setis Gruusia tennisisti Nikoloz Basilashvili (ATP 63.).

Liivaväljakute kuningal Nadalil läks peaväljakul Philippe Chatrier'l Basilashvili seljatamiseks aega vaid 90 minutit. Nii teenis hispaanlane oma 75. võidu Roland Garrosi tenniseväljakutel, kus ta võistleb parasjagu oma karjääri jooksul kümnendat korda.

«Homme on minu jaoks tähtis päev, sest toimub minu sünnipäev (Nadal saab 31-aastaseks – toim), mis pole hea uudis! Ainus hea uudis on see, et taaskord toimub minu sünnipäev Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste ajal, mis on alati eriline,» ütles ta matšijärgselt.

«Homme õhtul olen kindlasti televiisori ees ning toetan oma meeskonda. Loodan väga, et Madridi Real suudab taas Meistrite liiga võita, ehkki see saab olema raske,» lisas hispaanlane, kes viitas homme toimuvale Meistrite liiga finaalmängule, kus Real läheb vastamisi Itaalia klubiga Torino Juventus ning võib võidu korral teha ajalugu ehk tõusta esimeseks klubiks Meistrite liiga ajaloos, kes suutnud tiitlit kaitsta.

Neljandas ringis ehk 16 parema seas läheb Nadal nüüd vastamisi rahvuskaaslase Roberto Bautista Agutiga (ATP 17.), kes sai kolmandas ringis jagu Tšehhi tennisistist Jiri Veselyst (ATP 57.).

Meeste turniiril jättis kolmandas ringis võistluse pooleli kümnenda asetusega belglane David Goffin, kes vigastas mängu ajal hüppeliigest ning andis Horacio Zeballosele (ATP 65.) avaseti 5:4 eduseisus loobumisvõidu.

Loobumisvõiduga pääses järgmisesse ringi ka Milos Raonic (ATP 6.), kes kohtus Guillermo Garcia-Lopeziga (ATP 153.)

Postimees ja Kanal 12 näitavad Prantsusmaa lahtistelt otsepilti nii meeste kui ka naiste poolfinaalidest ning finaalidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles