Real või Juventus – kumb on tänase finaali soosik?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale või Isco - kumma jätab Zinedine Zidane täna pingile?
Gareth Bale või Isco - kumma jätab Zinedine Zidane täna pingile? Foto: GERARD JULIEN/AFP/Scanpix

Cardiffis selgub täna jalgpalli Euroopa meisterklubi, kui Meistrite liiga finaalis kohtuvad 11-kordne tšempion Madridi Real ja kahekordne võitja Torino Juventus. Postimehega vestelnud Eesti jalgpallispetsialistide poolehoid kuulub Itaalia klubile.

«Juventusel on kõige parem kaitse ja Realil eeldatavasti kõige parem rünne. Kas vanad ja väravavahiga hästi kokku mänginud kaitsjad suudavad tippründajad elimineerida? See on väga huvitav ja vana kaitsemehena panustan kaitse võidule,» sõnab endine Eesti koondise keskkaitsja Marek Lemsalu. Ka Paide Linnameeskonna peatreeneri Vjatšeslav Zahovaiko sümpaatia kuulub Itaalia klubile: «Väravavaht Gianluigi Buffoni pärast. Ta on sel hooajal näidanud väga imelist mängu.»

Lemsalu eeldab, et mäng kujuneb taktikaliseks, kus Juventus ei hakka ülearu avatuna tegutsema: «Juventusel on ründevõimekust piisavalt ning kui Real hakkab liiga suruma ning jätab tagant vabaks, on nad haavatavad. Kui tippmeeskonnad mängivad, siis tagant väga avada ei tohigi. Pakun, et pigem mängitakse küüniliselt. Vähemalt nii kaua, kuni mänguseis seda enam ei võimalda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles