EMiks valmistuv motokrossisõitja Andre Park avas hooaja MX2 klassi võiduga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Park
Andre Park Foto: RedMoto

RedMoto Honda Racing sõitja Andre Park tegi sellel hooajal esimese võistlusstardi, kui sai Belgias peetud motokrossivõistlusel MX2 klassis kondla esikoha.

Esimene start õnnestus Honda sõitjal väga hästi võttes stardist ning ta juhtis sõitu pea poole võistlusmaani. Siis pääsesid temast ettepoole suuremate MX1 klassi tsiklitega sõitnud Andy Pauwels ja Kenny Van Herck.

Teine start õnnestus samuti ideaalselt – eestlasel õnnestus liidrikohta hoida seekod veelgi pikemalt, kuid lõpuks võtsid suuremad tsiklid raskel rajal ikkagi oma. Järjestus finišijoonel jällegi sama: Pauwels, Van Herck ja Park. Kokkuvõttes sai Park Open klassis kolmanda koha ja MX2 klassis kindla esikoha.

«Oli huvitav nädalavahetus. Kuna see oli esimene võistlus sellel aastal, oli mõnus seesmine närvikõdi ja teadmatus, kas oleme treeneritega ettevalmistusperioodil kõik õigesti teinud. Sain nendele küsimustele vastuse: oleme toiminud õigesti ja oleme õigel teel,» kommenteeris Park. «Stardid õnnestusid ideaalselt ja samuti võib rahule jääda sõiduga. Raskel  rajal MX2 rattaga oli suurtemate tsiklite vastu päris raske võidelda. Oma klassi konkurentidest olin kiirem, see annab positiivse laengu valmistumaks EMX2 esimeseks etapiks Valkenswaardis mis toimub 25.04. Tunnen ennast kindlalt, sest minu ümber on inimesed kellele võin loota ja kellesse usun.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles