Djokovic ei maksa superstaarist treenerile sentigi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Agassi ja Novak Djokovic
Andre Agassi ja Novak Djokovic Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Enne Prantsusmaa lahtisi tennisemeistrivõistlusi tervele oma vanale treeneritebandele hundipassi andnud Novak Djokovic treenib nüüd USA legendi Andre Agassi näpunäidete järgi. Sealjuures ei küsi kaheksakordne suure slämmi tšempion serblaselt abi eest sentigi tasu, vahendab AFP.

«Ma teen seda enda tarbeks, enda ajast, enda rahast,» selgitas Agassi. «Ma ei soovi tasu, vaid tahan teda ja seeläbi ka kogu sporti aidata. Tipptasemel (Djokovic) on tennisele hea ja läbi selle saan ma alasse panustada.»

Djokovici ja Agassi koostöö pidi algselt kestma vaid «paar mängu», aga kui ATP edetabeli hetke teine number seda soovib, on ameeriklane nõus teda edaspidigi, näiteks järgmisel suurel slämmil Wimbledonis, aitama. «Kui ta mind sinna tahab, siis ma tulen,» rääkis 1992. aastal Londoni pühadel muruväljakutel triumfeerinud Agassi. «See on suur vastutus, nii et kui asi on praktiline ja saavutatav, siis luban 100-protsendiliselt pingutada.»

Djokovic, kes alistas eile Diego Schwartzmani 5:7, 6:3, 3:6, 6:1, 6:1, kinnitas, et Agassi jutt vastab tõele: ta ei maksa mehele sentigi ja ühtegi pikaajalist plaani duo teinud pole. «Ta kavatseb anda endast parima, et suurtel turniiridel minu kõrval olla, nii palju kui tema pereplaanid ja muud kohustused lubavad. Meil mõlemad saame aru, et mul on ka igapäevaselt vaja kedagi enda kõrvale, kes saab siis temaga koostööd teha, aga ta on õige mees.»

Djokovic kohtub Pariisis neljandas ringis Albert Ramos Vinolasega (ATP 20.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles