Foto: Kregor Zirk treenis koos olümpiavõitjast iidoliga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kregor Zirk.
Kregor Zirk. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti ujumislootus Kregor Zirk, kes on lõpetamas sel kevadel Inglismaal Plymouthi kolledžit ning valmistub juuni lõpus ja juuli alguses Iisraelis toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks, käis nädal aega Türgis ujumisklubi Energy Standard laagris, kus kohtus ka Londoni olümpiavõitja Chad le Closiga.

Lisaks 25-aastasele Lõuna-Aafrika ujumistipule jäid pildile ka 2015. aasta EM-pronks (200 meetri liblikujumine) Simon Sjödin (Rootsi), kahekordne maailmameister ja endine 50 meetri seliliujumise maailmarekordiomanik Robert Hurley (Austraalia), avaveeujumisele spetsialiseerunud Danie Marais (Lõuna-Aafrika) ning sarnaselt 17-aastasele Zirgile liblikujumisega tegelev Stefanos Dimitriadis (Kreeka).

Enne Türki minekut osales Zirk ka Riias Läti meistrivõistlustel, kust õnnestus võita kaks Läti meistritiitlit (100 meetri liblikujumine ja 200 meetri vabaujumine), üks hõbemedal individuaalselt (50 meetri liblikujumine) ning kaks hõbemedalit teateujumises.

Nüüd naaseb ta Inglismaale, kus ootavad ees veel kaheksa eksamit enne kooli lõpetamist. Kus aga Zirgi karjäär jätkub, pole veel teada. Kui kõik läheb hästi, liitub ujumistalent rahvusvahelise profiklubiga Energy Standard uuest hooajast ehk septembrist.  

Juunioride EM toimub 28. juunist 2. juulini.

Pildil (vasakult) Simon Sjödin, Robert Hurley, Chad le Clos, Danie Marais, Kregor Zirk ja Stefanos Dimitriaidis:

A post shared by Kregor Zirk (@kregor) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles