Ronaldo: vanus on kõigest number, tunnen end noore poisina

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: PIXATHLON/SIPA/PIXATHLON/SIPA/Scanpix

Madridi Reali jalgpalliklubi 32-aastane tähtmängija Cristiano Ronaldo, kes panustas eilsesse Meistrite liiga tiitlivõitu kahe väravaga, tunneb ennast vägagi elujõulisena.

«Minu vanus on lihtsalt number, tunnen ennast noore poisina,» ütles Ronaldo pärast eilset matši, kui tema endine peatreener Manchester Unitedis, Sir Alex Ferguson, ulatas portugallasele kohtumise parimale mängijale mõeldud auhinna.

«Olen väga õnnelik, taaskord tegime suurepärase hooaja. Kindlasti on tegu ühe parema hetkega minu karjääris – mul on olnud võimalus seda öelda igal aastal, kuid see on tõsi! See hooaeg oli imetlusväärne nagu ka eelmine hooaeg,» rääkis Ronaldo, kellel on nüüd mõned päevad aega taastuda, et hakata valmistuma Portugali koondisega juuni teises pooles toimuvaks maailmajagude karikaturniiriks Venemaal. «Pikk hooaeg on küll seljataga, kuid olen motiveeritud ning õnnelik, sest naudin selliseid hetki,» tunnistas ta.

Madridi Reali jalgpalliklubi tegi eile ajalugu, kui kerkis esimeseks meeskonnaks Meistrite liiga ajaloos, kes suutnud tiitlit kaitsta. Kui mulluses finaali alistati pärast 1:1 viigiga lõppenud lisaaega penaltitega 5:3 linnarivaal Madridi Atletico, siis eile saadi tänu tugevale teisele poolajale 4:1 jagu Torino Juventusest. Ronaldole oli kõnealune triumf karjääri neljandaks võiduks Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles