Hispaania tõusev täht alistas maratonlahingus Raonici ja kohtub Nadaliga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pablo Carreno Busta.
Pablo Carreno Busta. Foto: CHRISTOPHE ENA/AP/Scanpix

Pariisis toimuvatel Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel pidasid maratonheitlus hispaanlane Pablo Carreno Busta ja Kanadat esindav Miloš Raonic. Viie seti pikkuseks veninud duell kestis neli tundi ja 17 minutit, Carreno Busta võitis lõpuks 4:6, 7:6 (2), 6:7 (8), 6:4, 8:6.

Kogu maratonkohtumise peale võitis hispaanlane lõpuks vaid neli punkti rohkem kui Raonic. Servikahurina tuntud Raonici 25 ässale vastas Carreno Busta kümne ässaga, ent kui Raonic tegi ka seitse topeltviga, siis hispaanlane ei patustanud ühegi sellise eksimusega.

18 murdepallist võitis Raonic kuus, Carreno Busta aga omakorda 17 murdepallist seitse. Kanadalase arvele kogunes 92 äralööki ja 84 lihtviga, Carreno Busta vastavad numbrid olid 46 ja 28. Veerandfinaalis läheb maailma edetabelis 21. kohal olev 25-aastane Carreno Busta vastamisi kuulsa kaasmaalase Rafael Nadaliga, kes pole senisel turniiril loovutanud ühelegi vastasele setis üle nelja geimi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles