Karjääri lõpetanud Märt Israel naasis heiteringi: naljakas on!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel.
Märt Israel. Foto: Kristjan Teedema

Järgmisel nädalavahetusel toimuvatel Balti meistrivõistlustel paneb Eesti koondise vormi selga eelmisel aastal karjääri lõpetanud kettaheitja Märt Israel. Olukorras, kus meie hetke parimatest heitjatest on Gerd Kanter vigastuspausil ning Martin Kupper välismaal võistlemas, ei jäänud alaliidul muud üle kui kutsuda Eesti au päästma Israeli. 

Enne mai keskpaika viimati 2016. aasta juulikuus ketast käes hoidnud Israel on paari nädala jooksul võistelnud kolmel korral. Täna peetud Gustav Sule memoriaalil heitis Israel hooaja tippmargi 58.03.

«Naljakas on. Praegu tuleb hästi välja, siis on hea võistelda. Enne oli nii palju mõtteid ja kohustusi, see pani pinged peale. Nüüd saab nautida,» sõnab isiklikku rekordit 66.98 omav Israel rahulolevalt.

Kuidas mööblitootmisfirmas Standard leiba teeniv Israel võistluseks valmistub? «Läheme elukaaslasega jõusaali, surume kätt, eks ma võtan vabalt. Samas nädalas korra võiks ketta ikka kätte võtta. Kui nii jätkan, siis võib-olla saab Eesti meistrivõistluseks (toimuvad juulikuus – toim.) 60 meetrit kätte!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles