Tunamullune Prantsusmaa lahtiste võitja jõudis läbi raskuste viimasena veerandfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stan Wawrinka vajas Prantsusmaal veerandfinaali jõudmiseks küll vaid kolme setivõitu, kuid need ei tulnud mitte üldse lihtsalt.
Stan Wawrinka vajas Prantsusmaal veerandfinaali jõudmiseks küll vaid kolme setivõitu, kuid need ei tulnud mitte üldse lihtsalt. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis meeste individuaalturniiril viimasena veerandfinaali šveitslane Stanislas Wawrinka (ATP 3.), kes alistas kolmes setis 7:5, 7:6 (9:7), 6:2 kodupubliku ees mänginud Gaël Monfilsi (ATP 16.).

Kaks tundi ja 43 minutit kestnud matšis lõi Wawrinka ühe ässa Monfilsi kolme vastu, võitis seitsmest murdepallist viis (Monfils 13st 2) ning tegi 35 äralööki prantslase 21 vastu.

Kaheksa parema seas läheb 2015. aasta Prantsusmaa lahtiste võitja Wawrinka vastamisi horvaat Marin Ciliciga (ATP 8.), kes sai kaheksandikfinaalis Lõuna-Aafrika tennisisti Kevin Andersoni (ATP 56.) vastu pärast 6:3, 3:0 eduseisul loobumisvõidu.

Ehmatuse elas taas üle jaapanlane Kei Nishikori (ATP 9.), kes kaotas kogenud hispaanlase Fernando Verdasco (ATP 37.) vastu avaseti kuivalt 0:6, kuid võitis kolm järgmist vastavalt 6:4, 6:4, 6:0 ning jõudis samuti kaheksa parema hulka, kus läheb vastamisi maailma esireketi Andy Murrayga.

Kõik meeste veerandfinaalpaarid Prantsusmaa lahtistel:

  • Andy Murray (Suurbritannia, ATP 1.) – Kei Nishikori (Jaapan, ATP 9.)
  • Stanislas Wawrinka (Šveits, ATP 3.) – Marin Cilic (Horvaatia, ATP 8.)
  • Pablo Carreno Busta (Hispaania, ATP 21.) – Rafael Nadal (Hispaania, ATP 4.)
  • Dominic Thiem (Austria, ATP 7.) – Novak Djokovic (Serbia, ATP 2.)

Prantsusmaa lahtiste nii naiste kui ka meeste poolfinaalidele ja finaalidele on võimalik alates neljapäevast kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles