Rasmus Haugasmägi tuli viiendat korda maailmameistriks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Haugasmägi.
Rasmus Haugasmägi. Foto: David Recht

Saksamaal Traben-Trarbachis toimunud veemotospordi klassi OSY-400 maailmameistrivõistlused võitis Rasmus Haugasmägi.

Ajasõitudes sai parima tulemuse kirja poolakas Cezary Strumnik, Haugasmäele kuulus paremuselt teine aeg, kirjutab. Esimeses stardis eestlane teistele võimalust ei jätnud ja kontrollis sõitu algusest lõpuni. Haugasmägi võitis kõik kolm võistlusstarti ja tuli viiendat korda maailmameistriks.

Itaalias Borettos toimus paadiklassi F-125 EM-i I etapp, kus kolme sõidu kokkuvõttes saavutas Eesti esindaja Marek Peeba etapivõidu. Klassis F-500 tuli Erko Aabrams MM-i I etapil seitsmendaks.

Samal nädalavahetusel anti avalöök jetispordi MM-ile Itaalias Porto Cesareos, kus võistlustules oli kokku neli eesti võidusõitjat. Kõige edukamaks kujunes klassi SKI GP2 MM, kus tiitel antakse välja ühe võistluse tulemusena. Marten Männi saavutas kolme sõidu kokkuvõttes pronksmedali.

Klassi SKI GP1 MMi I etapi kokkuvõttes tuli Männi seitsmendaks ja Markus Lutsokert üheksandaks. Kätriin Nilbe lõpetas Ladies SKI GP1 MM-i I etapi kaheksandana ja runabout GP1 klassis oli Anton Pankratov MM-i etapi kokkuvõttes kuueteistkümnes.

Järgmine etapp sõidetakse MM-sarjas tuleval nädalavahetusel Itaalias Viestes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles