Ajakirjanikku rünnanud Türgi jalgpallikoondise kapten lõpetas koondisekarjääri

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arda Turan
Arda Turan Foto: /AP

Türgi jalgpallikoondise kapten, FC Barcelona poolkaitsja Arda Turan tõmbas koondisekarjäärile kriipsu peale, sest sattus kodumaal skandaali. Türklane ründas pärast eilset kohtumist Makedooniaga reporter Bilal Meset.

Türgi jalgpallikoondis viigistas eile õhtul 0:0 Makedooniaga ning türklased lendasid tagasi Skopjest Sloveeniasse, kui Turan märkas lennukis istunud Meset. Turan haaras tal kõrist ning hakkas tema peale karjuma.

Väidetavalt ei meeldinud Turanile jalgpalliajakirjaniku eelmisel aastal ilmunud lugu, milles Mese kirjeldas, kuidas Türgi koondise kogenumad liikmed olid 2016. aasta EMi boonusrahade tõttu alaliiduga tülli läinud. Pallur teatas juba siis sotsiaalmeedias, et meedia tegeleb valetamisega.

Turan visati pärast lennukis juhtunud intsidenti koondise treeninglaagrist välja ning andis täna ka pressikonverentsi, kus teatas, et enam Türgi koondist ei esinda. «Olin enda arvates üsna rahulik. Armastan Türgi riiki, armastan Türgi lippu. Aga kui te väga tahate, siis tõmbun koondisest eemale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles