Talts, Kangur ja Vene andsid Sokule jah-sõna, ent küsimärke jagub

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts ja Kristjan Kangur tahavad sel suvel koondist aidata.
Janar Talts ja Kristjan Kangur tahavad sel suvel koondist aidata. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

KORVPALL. Eesti korvpallikoondisele tuleb suvel appi ka vana kaardivägi: Kristjan Kangur, Janar Talts, Gregor Arbet ja Reinar Hallik. Ka andis oma jah-sõna Siim-Sander Vene. Samas on kõigil mainitutel probleeme tervisega. Talts ja Vene käisid hiljuti operatsioonilaual, Arbet tuli alles pikalt vigastusepausilt tagasi, Kangurile on aastaid seljavalu häda teinud.

Kõik nad ei saagi seetõttu 27. juunil algavasse koondise laagrisse tulla ja seal kohe täiskoormusega treenima hakata. Võimalik, et osa neist ei pääse siiski peatreener Tiit Soku lõplikku valikusse. Takistuseks võivad saada needsamad tervisemured ehk taastumise kiirust ei oska keegi täpselt ennustada.

Talts sõnas eile, et peatreener Tiit Sokk vanameistreid moosima ei pidanud. «Ei, eks me Kristjani (Kangur) ja Gregoriga (Arbet) omavahel arutasime ikka, aga Tiit moosima küll ei pidanud. Mina andsin nõusoleku, et olen 27. juunil kohal, kui kogunemine algab. See koondisesuvi ei kesta nii kaua ka. Kui Tiit leiab, et meist on kasu, siis miks mitte. Eks siis ole näha, kuidas mu jalg paraneb ja kas üldse vormi saan,» viitas Talts hiljuti läbitud hüppeliigese lõikusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles