Uskumatu värav: Rootsi alistas Prantsusmaa tänu viimase sekundi tabamusele poolelt väljakult

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ola Toivonen (nr. 20) saadab kauglöögist palli prantslaste väravasse.
Ola Toivonen (nr. 20) saadab kauglöögist palli prantslaste väravasse. Foto: BOBBO LAUHAGE/imago/Kamerapress/Scanpix

Reedene jalgpalliõhtu pakkus lisaks üllatavatele tulemustele ka omapäraseid väravaid. Üks ootamatum tulemus tuli Rootsist, kus kohalik koondis suutis tänu 93. minuti tabamusele alistada 2:1 Prantsusmaa.

Prantsusmaa asus võõrsil peetud kohtumist 37. minuti Olivier Giroud’ tabamusest juhtima, kuid juba 43. minutil tõi tabloole viigi Jimmy Durmaz.

Mäng oligi tüürimas viigisadamasse, kuid kohtumise kolmandal lisaminutil asus prantslaste väravavaht Hugo Lloris väljakul ringi seiklema ning rootslaste ründaja Ola Toivonen saatis palli oma väljakupoolelt prantslaste väravasse. Seejuures oligi kohtunik andnud mängule kolm lisaminutit ehk tabamus sündis sisuliselt viimasel sekundil.

Rootsi tõusis nüüd 13 punktiga ka A-alagrupi liidriks. Prantsusmaal on samuti koos 13 silma, kuid kehvem väravate vahe jätab nad 2. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles