Manchester United ostab suure summa eest Rootsi koondise ässa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Lindelof.
Victor Lindelof. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP/Scanpix

Jalgpallimaailma suurklubide jaoks on suvi tihe aeg, kuna siis tuleb üleminekuturult hankida endale just kõige kuumemad nimed, et olla uuel hooajal taas konkurentsis. Teiste seas on viimastel aastatel teinud uute mängijate soetamiseks suuri kulutusi Manchester United, kes kavatseb rahakotirauad avada ka sel suvel.

Manchesteri suurklubi soovib sel suvel kindlasti täiendada kaitseliini. Kui esialgu räägiti Inglismaa meedias võimalusest, et ManU ostab enda ridadesse klubi kunagise mängumehe Michael Keane’i, siis nüüd on see mõte väidetavalt maha maetud.

Kuigi Burnley mängumehe jahtimisest on loobutud, siis keskkaitsjat soovitakse meeskonda endiselt. Viimaste teadete kohaselt ollakse lähedal 22-aastase rootslase Victor Lindelofi palkamisele.

Lissaboni Benfica keskkaitsjast huvitus ManU juba jaanuaris, kuid toona tehingust asja ei saanud. Nüüd ollakse valmis Rootsi koondise ässa eest lauale laduma umbes 40 miljonit eurot.

Inglismaa meedia teatel on kokkulepe sisuliselt juba saavutatud ja Lindelof allkirjastab lepingu juba tuleval nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles