Kurnatud Martin Järveoja ei jaksanud Sardiinia ralli esikohta tähistada

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Järveoja
Martin Järveoja Foto: @World/M-Sport

Ott Tänak ja Martin Järveoja on Sardiinia ralli võitjad! Alles sel hooajal esimest korda WRC-rallil koos istunud rallipaar on oma koostöö saanud hiilgavalt tööle ja tulemus on lõpuks käes. «Ott on minu peale vist natukene kade, ikkagi seitsmelt rallilt juba neli poodiumikohta,» viskas Järveoja otse-eetris intervjuud andes nalja, et Tänak pidi esimese võidu nimel palju kauem vaeva nägema.

Mis tunne on olla MM-ralli võitjad? «Ma peaksin olema õnnelikum, aga olen nii väsinud, et emotsiooni on raske välja näidata,» nentis kaardilugeja kuuma ja kurnava võistluse kokkuvõtteks. «Eile oli meil ideaalne päev, reedel olime oma stardikoha tõttu veidi hädas, aga kokkuvõttes oli väga hea nädalavahetus.»

Järveoja avaldas ka, millised olid esimesed sõnad, mida nad Tänakuga pärast finišijoone ületamist vahetasid: «Ma küsisin, et kas peame nüüd auto katusele ronima, sest ma polnud kunagi varem rallit võitnud. Ta vastas, et ega ta ka ei tea.»

Auto otsa mehed ronisid ja kohe nende kõrval lehvis hiiglaslik Eesti lipp. «Neid (Eesti fänne – toim.) oli siin tõesti päris palju. Eks Sardiinia on mõnus puhkusepaik ja samas saab ka rallit vaadata. Andsime neile vist päris korralikult positiivseid emotsioone,» tänas Järveoja ka kohale tulnud toetajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles