19-aastane Verstappen hindas senist hooaega «jamaks» ning ei huvitu tulevikust

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: Mark Thompson/AFP/Scanpix

Vormel 1 sarja 19-aastane piloot Max Verstappen (Red Bull) pole oma senise hooaja käiguga rahul. Pärast eilset varajast katkestamist Kanada GP-l andis hollandlane oma hooajale karmi hinnangu.

Verstappen alustas põhisõitu viiendalt kohalt, kuid suutis peagi end võidelda teisele positsioonile, olles Lewis Hamiltoni (Mercedes) seljataga. Paraku lõpetas Verstappeni sõidu akuprobleem, mistõttu pidi ta rajalt lahkuma juba 11. ringil (sõidu kogupikkus oli 70 ringi – toim). Oma pettunud tundeid väljendas Verstappen Hollandi meedia kaudu, kui nimetas oma 2017. aasta hooaega «täielikuks jamaks».

«Järsku oli kogu jõud läinud. Ma tahtsin vajutada gaasipedaali, kuid kõik seiskus. Ma ei saanud isegi enam meeskonnaga suhelda. Kui oled teisel kohal ja midagi sellist juhtub, siis see ajab endast väga välja. Ma oleksin lõpetanud teisena või vähemalt kolmandana, kui asjad oleksid rohkem minu kasuks töötanud,» kinnitas Verstappen.

Kui temalt küsiti, millised eesmärgid on Red Bulli meeskonnal seoses järgmise etapiga Aserbaidžaan, siis vastas Verstappen: «Mind ei huvita eriti. Kogu hooaeg on juba läinud aia taha.»

MM-sarja üldarvestuses paikneb Verstappen seitsme etapi järel 45 punktiga kuuendal kohal. Temast jääb ühe silmaga maha Sergio Perez ning 12 punktiga edestab hollandlast tiimikaslane Daniel Ricciardo. Terve hooaeg koosneb 20 etapist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles