Golden State Warriors - NBA valitseja, kes on tulnud selleks, et jääda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (vasakul) ja Kevin Durant on valmis NBAs domineerima ka järgnevatel hooaegadel.
Stephen Curry (vasakul) ja Kevin Durant on valmis NBAs domineerima ka järgnevatel hooaegadel. Foto: TNS/Mercury News/TNS/Sipa USA/Scanpix

KORVPALL. Eelmisel suvel vihkas suur osa korvpallimaailmast Kevin Duranti. Parimas mängijaeas superstaar ei tohiks ju hüljata oma pikaaegset tööandjat ja minna jahtima liiga parima klubiga meistritiitlit. Lisaks muretseti Golden State Warriorsi ridades, kuidas hakkavad omavahel klappima Durant ja klubi esindusnägu Stephen Curry.

Neljanda hooajaeelse kohtumise järel sattusid Durant ja Curry Denveris ühe laua taha istuma. Aegapidi lahkusid teised mängija ja treenerid. Üksteise jaoks veel veidi võõrad Durant ja Curry trimpasid aga veini ja õppisid teineteist paremini tundma.

«Rääkisime lihtsalt elust ja kõigest muust. Kui kellegagi tekib hea side, siis võib tunde rääkida,» meenutas Durant ESPNi vahel möödunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles