Blogi: Kontaveit jõudis Hollandis veerandfinaali

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Max Rossi/Reuters/Scanpix

Hollandis 's-Hertogenbosch’is toimuval 226 750 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril jõudis Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 49.) veerandfinaali, kui alistas belglanna Kirsten Flipkensi (WTA 75.). 3:6, 6:1, 6:2. Veerandfinaalis kohtub Kontaveit Saksamaa tennisisti Carina Witthöftiga, kes aeti eestlasega segamini turniirikavas. 

Kontaveidi ja Flipkensi kohtumine peetakse esimese väljaku neljanda matšina. Enne seda on kavas meesteturniiri matši ning naiste turniiri teise ringi kohtumine Andrea Petkovici ja Natalia Vihhljantseva vahel.

Esimene mäng sellel väljakul algab Eesti aja järgi kell 12.00. Seega võib Kontaveiti eeldatavalt väljakule oodata umbes kella 17.00 ajal.

Kontaveit on 31-aastase Flipkensiga seni kohtunud ühe korra – 2016. aasta Monterrey turniiril teenis belglanna 7:6 (8:6), 6:4 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles